Maa- ja kiviainekset Mikkelin seudulla

Ota yhteyttä meihin >>

Myymme korkealaatuisia maa-aineksia tarpeesi mukaan. Meillä on neljä omaa monttua, joista voimme toimittaa maa-aineksia joustavasti. Toimitamme kaiken kokoisia eriä ja kuljetamme maa-ainekset nopeasti kohteeseesi Mikkelissä. Palvelemme myös ympäristökunnissa noin sadan kilometrin säteellä Mikkelistä. 

Saat meiltä myös kaikki maansiirto- ja maanrakennuspalvelut luotettavasti ja ammattitaidolla, ja moderni kalustomme sopii vaativimpiinkin projekteihin. Kattaviin palveluihimme kuuluvat myös pihakivetysten teko sekä erilaiset viherrakentamisen projektit. 

Sopiva maa-aines luo perustan hyvälle maanrakentamiselle

Maa-aineksen valinta on oleellinen tekijä onnistuneessa rakentamisessa, oli kysymys sitten maanteistä, kiinteistöistä tai kunnallisteknisestä rakentamisesta. Korkealaatuinen maanrakennusaine luo pohjan, jolle on hyvä rakentaa. Meiltä saat aineksia ympäri vuoden, ja toimitamme niitä omista montuistamme Mikkelistä. 


Maa- ja kiviaineksemme ovat myös CE-merkittyjä. CE-merkintä tarkoittaa sitä, että tuotteet ovat soveltuvia käyttötarkoitukseensa tietyssä rakennuskohteessa. Räätälöimme toimitusten koot aina asiakkaan tarpeen mukaan ja kuljetamme ainekset tarvittaessa suoraan kohteeseen.

Tutustu maanrakennuspalveluihimme >>

Monipuoliset ja laadukkaat maa-ainekset

Toimitamme seuraavia CE-merkittyjä maa-aineksia:

  • Kalliomurske

  • Sepeli

  • Multa

  • Täytemaa

  • Sora

  • Hiekka.

Pyydä tarjous maa-aineksesta >>

"Pystymme toimittamaan monipuolisia maa-aineksia omista montuistamme nopeasti ja asiakkaan tarpeen mukaan."

Tilaa monipuoliset maa-ainekset Mikkeliin ja lähikuntiin tarpeesi mukaan!

Ota yhteyttä >>