Kiinteistön jätevesijärjestelmä, maanrakennus ja maanrakennuspalvelut Mikkelissä

Ota meihin yhteyttä >>

Maanrakennus Pajunen on maanrakentamiseen, pohjatöihin ja maa-aineksiin erikoistunut yritys Mikkelissä. Palvelemme myös Mikkelin lähikunnissa, noin sadan kilometrin säteellä. Tarjoamme monipuolisia palveluita ammattitaidolla ja lähes viiden vuosikymmenen kokemuksella. Teemme kaikki maanrakentamiseen liittyvät palvelut, maansiirrot sekä pohjatyöt. Toteutamme pohjatyöt esimerkiksi rakennuksille, teille sekä kunnallisteknisiin tarpeisiin. Meiltä voit valita myös sopivan maa-aineksen laajasta valikoimastamme. Oma korkealaatuinen kalustomme varmistaa, että toteutamme jokaisen projektin aikataulussa ja pystymme toimimaan nopeallakin aikataululla.

Maanrakennuspalvelut kaikkiin kohteisiin

Tarjoamme maanrakennuspalvelut kaiken kokoisiin kohteisiin ja projekteihin. Työskentelemme luontevasti erilaisissa ja kaiken kokoisissa projekteissa niiden työmäärästä riippumatta. Meille on näppärää liikkua niin omakotitalojen pihoilla kuin isommilla rakennustyömailla taikka kaupungin vilinässä. 


Korkealaatuinen maanrakennus antaa hyvän pohjan muulle rakentamiselle. Suoritamme myös metsämaan muokkauksia. Teemme niin yksittäiset pienet projektit kuin kokonaisurakatkin, joissa tarjoamme koko paketin tarpeidesi mukaan. Suoritamme kaikenlaiset maansiirrot puolestasi ja meillä on siihen sopiva moderni kalusto.

Lue lisää kalustostamme >>

Pohjatyöt – vakaa perusta kaikelle rakentamiselle

Rakennuksien pohjatyöt ovat ydinosaamistamme. Hyvä perusta luo onnistuneen pohjan kaikelle muulle rakentamiselle, ja se onkin syytä tehdä huolellisesti ja sopivia maa-aineksia käyttäen. Tarjoamme perustustyöt niin omakotitaloille, mökeille kuin julkisille rakennuksille. Teemme myös tiepohjatyöt ja teiden rakentamiseen liittyvät projektit. Huolella tehty tiepohja on erityisen tärkeä, sillä se myös kestää käytön aiheuttamaa rasitusta pitkään. Hyvä pohjatyö ratkaisee lisäksi asfaltoinnin kestävyyden ja tien lopullisen käyttömukavuuden. 

 

Meillä on myös laaja-alaista kokemusta kunnallisteknisestä rakentamisesta ja autamme kun esimerkiksi jätevesijärjestelmä, salaoja tai kaapelointi kaipaa kaivamista.

Lue lisää yrityksestämme >>

Pihakivetykset ja viherrakentaminen – kauneutta ja kestävyyttä pihaasi

Tarjoamme pihakivetyksiä ja viherrakentamista yksityisille, yrityksille sekä kunnille. Viherrakentamisella ja kivetyksillä saa luotua kauneutta ja järjestystä puutarhoihin ja pihoille. Hyvin tehty kivetys estää maan vyörymistä ja sillä saadaan luonnollista struktuuria esimerkiksi teiden reunoille. Kotipihassa kivetys nostaa lisäksi kiinteistön arvoa ja helpottaa pihan hoitamista. 


Viherrakentamisessa on tärkeää huomioida kohteen käyttötarkoitus ja suunnitella maankäyttö ja maa-ainekset tämän pohjalta sopivalla tavalla. Meiltä saat pohjatyön sekä monipuoliset ja juuri kohteeseesi sopivat maa-ainekset.

Lue lisää maa-aineksista >>

Hyvät pohjatyöt luovat onnistuneen perustan kaikelle rakentamiselle! Maanrakennus Pajunen palvelee Mikkelissä.

Ota yhteyttä >>